Gaat jouw hart ook sneller kloppen van mooie lesideeën, culturele vraagstukken, van eigenwijze denkers, verbinders en veranderaars? Mag de kunst- en cultuureducatie van jou ook wel een beetje prikkelen en wil je leerlingen inspireren met kunstige materialen?

 
Ontvang nu de GRATIS inspiratiebrief Feest & Sneeuw boordevol mooie lesideeën, feestelijke werkvormen en spetterende video’s!

Ontvang de GRATIS inspiratiebrief Feest & Sneeuw!

*Jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring.

TOONZETTERS is een community voor creatieve (vak)docenten, kunstenaars en makers in de kunst- en cultuureducatie van Ninya de Wever en Iris Steiner.Ons hart gaat sneller kloppen van mooie lesideeën, culturele vraagstukken, van eigenwijze denkers, verbinders en veranderaars. Wij willen de superkrachten van kinderen, kunstenaars, vakdocenten, leerkrachten en artistieke binnen- en buitenbeentjes samenbrengen voor een beetje meer magie in het leven.

 

TOONZETTERS helpt (vak)docenten en culturele instellingen bij het geven en ontwikkelen van inspirerende en uitdagende muzieklessen.Je kunt bij ons terecht voor LESpakketten, TUTORIALS, best practice voorbeelden, (play-along)VIDEO’S voor in de klas, TRAININGEN en WORKSHOPS.

Foto van Ninya de Wever - Toonzetters
Foto van Iris Steiner - Toonzetters

Ninya de Wever

Iris Steiner