Muzikaal lespakket

Afbeelding van Sjoerd en de stapelstad - Toonzetters

TOONZETTERS maakt speciaal bij het prachtige Zaanse kinderboek ‘Sjoerd en de Stapelstad (Menger & Ganzeman 2020) een muzikaal lespakket voor de GROEP 1 t/m 4. 

Dit lespakket bevat: een swingend LIED om eindeloos mee te stapelen, een ritmisch SPEELSTUK met BLOKKEN, een stoere SPREEKTEKST, een choreografie om samen uit te voeren, een begeleidingspartij met materialen uit de BOUWHOEK met BEZEMS en blokken, een COMPONEERopdracht met BOUWSTENEN en suggesties hoe je de bouwhoek kunt omtoveren tot een muziekhoek om het MUZIKAAL SPEL te bevorderen.

Houd jij net als Toonzetters ook zo van de handen uit de mouwen steken, inspirerende opdrachten, actief met de klas aan de slag te gaan en nieuwe muzikale werkvormen uitproberen?

 

Bestel dan nu het MUZIKAAL LESPAKKET van Toonzetters bij Sjoerd en de Stapelstad (Menger & Ganzeman 2020)
voor slecht €19,95 (excl. btw). 

Teaser muzikaal lespakket - Sjoerd en de Stapelstad

Muzikaal lespakket

Op 10 december 2020 was de online boekpresentatie van Sjoerd en de Stapelstad. Toonzetter Iris presenteerde deze uitzending en zong samen met de kinderen thuis Sjoerds Stapellied.

Zin in een workshop of muzikale aftrap
bij Sjoerd en de Stapelstad?

Neem contact op met TOONZETTERS!

Sjoerd en de Stapelstad - Toonzetters

licentie 1: particulier gebruik of voor één klas binnen school €19,95 (excl. btw)
licentie 2: gebruik voor twee klassen €24,95 (excl. btw)

licentie 3: gebruik voor drie klassen €29,95 (excl. btw)

licentie 4: schoolbreed €34,95 (excl. btw)

Bestel hier het muzikaal lespakket. Na de betaling van de bestelling ontvang je een digitale download met het muzikaal lespakket, bijhorende audio’s en video’s en werkbladen. 

De aanschaf van dit muzikaal lespakket geeft standaard gebruiksrecht voor slechts één persoon / individuele leerkracht of één klas binnen een school. Gebruik je het materiaal in meerdere klassen op school? Dan dien je meerdere licenties aan te schaffen. Het aantal benodigde licenties kun je aangeven in de bestelling. Het muzikaal lespakket van Toonzetters mag zonder geldige licentie niet worden gedeeld.