initiatiefnemers

TOONZETTERS is een initiatief van Ninya de Wever en Iris Steiner. Vanuit de behoefte om cultuureducatie op scherp te zetten en dit samen met zoveel mogelijk andere gelijkgestemde te doen, riepen wij Toonzetters in het leven. Samen begeven we ons binnenstebuiten de paden van kunst- en cultuureducatie.

wat ons drijft

Wij, TOONZETTERS zijn dol op cultuureducatie! Wij zijn makers, creatieve ondernemers, moeders, vaders, muzikanten, ontwerpers en altijd in beweging. Het liefst willen we zoveel mogelijk kinderen, ouders, docenten en vakcollega’s inspireren met mooie, grappige, interessante, verrassende, orginele liedjes, video’s en lesmaterialen. Met Toonzetters ontwerpen we educatief materiaal. We buigen ons over culturele vraagstukken en gaan graag de discussie aan over onderwijs en kunst. Wij zijn een groeiende en lerende community met liefde voor het vak en bovenal willen we kinderen uitdagen de wereld om zich heen te onderzoeken, te bevragen en hun eigen geluid te geven.

wat wij doen

VOOR DOCENTEN

ontwerpen wij nieuw muzikaal lesmateriaal
maken wij instructie – en vakdidactische video’s rondom thema’s uit de muziekeducatie
tonen wij inspirerende artikelen en best practices
VOOR MAKERS

zijn wij een online platform om zichtbaar te worden
verbinden wij makers aan culturele instellingen of het onderwijs
zoeken wij makers voor opdrachten
VOOR CULTURELE INSTELLINGEN

geven wij advies en feedback bij culturele vraagstukken
ontwerpen wij projectplannen en lessenseries
verbinden wij de juiste mensen met elkaar voor het mooiste resultaat
verzorgen we workshops en trainingen

word Toonzetter!

Ben je een maker in dans, beeld, theater, muziek, media, literatuur of in een tussen- of mengvorm en onderschrijf je de drijfveren van TOONZETTERS? We verbinden graag jouw werk zoals illustraties, beelden, muziek, gedichten en liedjes aan opdrachten en lesmateriaal.

 

WORD TOONZETTER > STUUR ONS EEN BERICHT!

 

Naam *

E-mail *

Vraag of opmerking *

Verzend